Loading...

WERKWIJZE


Om een goed beeld te krijgen van uw wensen doorlopen we een aantal stappen, We zijn een online bureau, we werken dan ook zoveel mogelijk digitaal. Van briefing tot aan de uitwerking.  We doen dat zorgvuldig en snel.

1. BRIEFING

Na keuze van abonnement en ontvangen betaling stuurt u een briefing met daarbij alle relevante informatie, teksten en foto’s. Welke domeinnamen en e-mail adressen gaan we gebruiken. Welke look and feel moet uw bedrijf of product krijgen. Wat is het verhaal achter het bedrijf/product. Wij geven u daarna feedback en advies.

2. DESIGN / WEBDESIGN

We gaan na goedkeuring op onze adviezen en feedback aan het werk. We leveren een concept ontwerp voor logo en huisstijl en een basis ontwerp voor de website, alles digitaal. Na goedkeuring van de ontwerpen gaan we verder met de definitieve uitvoering van logo, huisstijl en het bouwen van de website en het plaatsen van de content. Twee correctie fases zorgen ervoor dat alles gereed is voor lancering.

3. LAUNCH

Iedereen tevreden. We maken alles technisch in orde voor de online lancering van uw bedrijf of product. Bepalen samen wat de beste datum is, wat gaan we communiceren, welke doelgroep er bereikt moet worden en welke sociale media we gaan inzetten.


LAATSTE NIEUWSLEES DE LAATSTE ARTIKELEN OP ONS BLOG

BRANDING BIER 1665
launchup | 10, augustus
BRANDING BEER 1665. Een pittig en krachtig blond bier, gebrouwen volgens een origineel 17e eeuws recept, de tijd
Read More
COMPUTERWACHT – REBRANDING
launchup | 06, september
COMPUTERWACHT RE-BRANDING - Branding Computerwacht. Conceptontwikkeling, nieuw logo, nieuwe corporate identity, website
Read More
DELICIOUS DAILY
launchup | 02, juni
BRANDING: DELICIOUS DAILY Delicious Daily. Conceptontwikkeling, ontwikkeling naam, nieuw logo, nieuwe corporate identity, P.O.S materiaal, website
Read More

FIND US

Call Us
+31 646413865
ADRES
Breitnerstraat 24b1.  3015 XG

Rotterdam

EMAIL
info@launchup.nl