Loading...

LOGO, BRANDING & IDENTITY

Branding & Storytelling

‘A brand for a company is like a reputation for a person. You earn reputation by trying to do hard things well.’

JEFF BEZOS

We vertellen graag het verhaal van uw bedrijf of organisatie. In beeld en taal. Want ieder bedrijf heeft een eigen verhaal. Een eigen geschiedenis. Een eigen identiteit. En dat verhaal vinden en vooral vertellen maakt dat uw bezoekers, klanten of medewerkers begrijpen waar u van bent. Het is uw unique selling point. Maar liever mijden we dat soort termen.

Net als value proposition, added value en ‘out-of-the-box’ denken. Wij hebben het liever over meer bezoekers op uw website, meer omzet, en tevreden medewerkers.


Om een goed beeld te krijgen van uw wensen doorlopen we een aantal stappen, We zijn een online bureau, we werken dan ook zoveel mogelijk digitaal. Van briefing tot aan de uitwerking.  We doen dat zorgvuldig en snel.

1. BRIEFING

Na keuze van abonnement en ontvangen betaling stuurt u een briefing met daarbij alle relevante informatie, teksten en foto’s. Welke domeinnamen en e-mail adressen gaan we gebruiken. Welke look and feel moet uw bedrijf of product krijgen. Wat is het verhaal achter het bedrijf/product. Wij geven u daarna feedback en advies.

2. DESIGN / WEBDESIGN

We gaan na goedkeuring op onze adviezen en feedback aan het werk. We leveren een concept ontwerp voor logo en huisstijl en een basis ontwerp voor de website, alles digitaal. Na goedkeuring van de ontwerpen gaan we verder met de definitieve uitvoering van logo, huisstijl en het bouwen van de website en het plaatsen van de content. Twee correctie fases zorgen ervoor dat alles gereed is voor lancering.

3. LAUNCH

We maken alles technisch in orde voor de online lancering van uw bedrijf of product. Bepalen samen wat de beste datum is, wat gaan we communiceren, welke doelgroep er bereikt moet worden en welke sociale media we gaan inzetten.


LAATSTE NIEUWSLEES DE LAATSTE ARTIKELEN OP ONS BLOG

Wikkelboat Rotterdam
launchup | 10, februari
WIKKELBOAT ROTTERDAMWikkelboat Rotterdam. Webdesign Wikkelboats zijn tiny houseboats welke multifunctioneel en duurzaam zijn ingericht. Op een Wikkelboat kun
Read More
Schildersbedrijf Brielle, vakschilders sinds 1987
launchup | 30, juli
SCHILDERSBEDRIJF BRIELLE, VAKSCHILDERS SINDS 1987. Schildersbedrijf Brielle. Art Direction. Conceptontwikkeling, ontwikkeling nieuw logo, nieuwe corporate identity, webdesign Schildersbedrijf
Read More
VERTAAL SUPPORT, CONTENT IS KING
launchup | 21, maart
VERTAAL SUPPORT, CONTENT IS KINGVertaal Support. Art Direction. Conceptontwikkeling, ontwikkeling naam, nieuw logo, nieuwe corporate identity, webdesign De
Read More

FIND US

Call Us
+31 646413865
ADRES
Voorhaven 36

3024 RN

Rotterdam

The Netherlands

EMAIL
info@launchup.nl